Skip to main content

TRAININGEN

Bij het maken van de juiste espresso komt de nodige techniek kijken. Veel restaurants, bar en café’s weten helaas nog niet hoe deze perfecte espresso nou gemaakt moet worden. Daarom bieden wij, Barista4u, barista trainingen aan op ieder gewenst niveau. Willen jullie de basis leren? Of juist een hele training over latte art? Of.. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben de geschikte barista die jullie deze training kan geven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

EVENTS

Heb jij binnenkort een bedrijfsfeest, een trouwerij, een festival of iets anders? En wil jij jouw gasten voorzien van de beste koffies verzorgd door een professionele barista? Dat kan bij Barista4u! Voor het maken van koffie op locatie gebruiken wij de professionele machines van La Marzocco. Afhankelijk van de grootte van de groep nemen wij of de La Marzocco Linea Mini mee of de La Marzocco met twee groepen. Al voor een zeer aantrekkelijk tarief komen wij naar jou toe!

SPECIALE VERZOEKEN

Barista4u is gespecialiseerd in alle aspecten van koffie. Dus ook voor speciale verzoeken draaien wij onze handen niet om. Alles is mogelijk. Sky is the limit.

Neem hier contact met ons op voor jouw speciale verzoek.


Like Barista4u op Facebook voor meer impressie foto’s en onze projecten.